Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


lördag, september 11, 2010

Frimodig kyrka - en frisk fläkt!!

Fredag-lördag var Frimodig kyrkas riksstyrelse på konferens på Te Deum utanför Östra Grevie. En spännande och kompetent sammansättning av kvinnor & män firade tideböner och mässa i kapellet som är en del av den anglikanska kyrkan. Uppbyggligt och i en kreativ miljö. Tack till Sr Gerd för värdskapet!
Frimodig kyrka vill vara ett salt och ett ljus i Svenska kyrkan. Bl.a. kommer vi att inrätta ett bönenätverk, troligen unikt bland nomineringsgrupper i kyrkan. Vi vill gärna möta "kyrkfolket", alla som vill fira sin gudstjänst i Svenska kyrkan över hela vårt land. Med Guds hjälp vill vi sprida lite framtidstro, optimism och "frimodighet" bland Guds folk.
Tack också till alla som delar vår vision och bidrar i arbetet på olika sätt. Vi drömmer om levande församlingar som fyller våra kyrkor med tillbedjan och lovsång till Jesus. Vi vill på ett tydligt och konkret sätt arbeta för liv och livskraft i församlingen. Det vågar vi göra i Jesu namn.