Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


onsdag, juli 14, 2010

Littorin-affären

Om vissa ämnen kan det vara bäst att inte uttrycka sig. Och jag VET ju egentligen inget om vad som hänt eller inte hänt i sex-köps-affären, det är viktigt att betona.
Troligen har Aftonbladet tyckt att man hade tillräckligt "på fötterna" för att konfrontera förre arbetsmarknadsministern genom att "Anna" mer eller mindre bevisat för Aftonbladet att hon hade sålt sex till honom. Men samtidigt finns det risk att en journalistisk scoop-jakt gör att allt inte kollas så noga, och kanske särskilt inte ett valår.
Idag i DN den 14 juli vidhåller Littorin att han inte köpt sex eller på annat sätt handlat olagligt. Någon dom i ärendet blir det aldrig, ev. brott preskriberas efter 2 år. Nog måste han vara ovanligt dum eller dumdristig om han ljuger idag, eller? Var så säkra; ett valår kommer hans "affär" att granskas i "media-domstolen" så långt det bara går. Så följetongen lär få ett kapitel där "Annas" bevis och annat liknande redovisas.
Förtroendet för statsminister Reinfeldt är fantastiskt stort, som bekant. Men Littorin-affären har sänkt statsministerns förtroende. OK? Är det inte förtroendet för Littorin som rimligen skulle sjunka (har säkert också skett!!), men hur lite har Fredrik Reinfeldt med detta att göra? Mycket lite, skulle jag tro ...