Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


söndag, september 27, 2009

Frimodig kyrka - valets vinnare

Såhär en vecka en vecka efter valdagen har resultatet sjunkit in. Den spontana glädjen har övergått i en segerns sötma som består.
Frimodig kyrka ökade sin respresentation i kyrkomötet från 7 till 13 ledamöter. Ingen annan ökade lika mycket. (Även främst MP och SD ökade tydligt.) Överallt där valresultatet redovisas får Frimodig kyrka ett välförtjänt utrymme. Från Lunds stift, där vi hade en kyrkomötesplats, kommer framöver två av dess 13 ledamöter.
I valet till stiftsfullmäktige i Lunds stift kom Frimodig kyrka in - för första gången och - med tre mandat. Frimodig kyrka hade valframgångar och fick representation i samtliga (!) stift där vi deltog i valet. Till nästa val hoppas jag att resterande tre stift lyckas upprätta en valsedel. Totalt för landets 13 stift gick Frimodig kyrka fram från totalt 10 till totalt 33 ledamöter i stiftsfullmäktige. Mycket roligt, och en belöning för ett gott valarbete!
Vilka personer som valts in kommer att framgå först efter att personvalskryssen räknats färdigt, så det återstår att se.
Således; ett mycket glädjande valresultat som naturligtvis har förutsättningar att bli allt bättre och bättre. Nästa valrörelse börjar redan nu.