Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


fredag, september 08, 2006

Rösta för valfrihet!

Vi (moderaterna, kristdemokraterna och centern) har en unik lösning på gång i Örkelljunga. Det handlar om en ”föräldralön” på cirka 4.000 kr per månad under maximalt 12 månader. På så sätt fullföljer vi också folkviljan i den lokala folkomröstningen som hållits. Över 60 % ville se ett ekonomiskt alternativ för dem som själva tar hand om sina barn. Detta måste man ha respekt för!

Folkomröstningen skedde som bekant på förslag av folkpartiet (fp). Nu säger (fp) nej till sitt eget förslag! Hör och häpna! Kan man lita på folkpartiet i Örkelljunga? Tror (fp) att väljarna tycker att detta inger förtroende? Tvärtom! Och detta exempel kan faktiskt förklara en hel del om hur det politiska arbetet bedrivs i Örkelljunga!

Du som tror att en föräldralön skulle vara ett bra förslag har därför bara tre alternativ att välja på: lägg din röst på moderaterna, kristdemokraterna eller centern.