Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


måndag, september 04, 2006

Vill (s) lägga ner Solgården??

I ett valmaterial som kallas Skånska socialdemokraten citeras Unni Hildrum (s). Unni bor i Skånes Fagerhultsdelen och är bl.a. ledamot i socialnämnden. Hon påstår: ”Den borgerliga majoriteten med centern i spetsen har bestämt sig för att lägga ner Solgården som särskilt boende.”
Diskussionen om Solgården är ju redan demokratiskt beslutad i kommunfullmäktige. Solgården ska vara kvar med 10 platser i särskilt boende! Om detta beslut var alla eniga! Varför går Unni Hildrum nu ut med lögner? Är det för att oroa våra äldre, eller för att ge centern en snyting? Eller finns det direkt oärliga avsikter att försöka vinna politiskt förtroende med medvetet felaktiga påståenden om andra?
Vi försvarar verkligen åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Var och en får lov att tycka och tänka som den vill. Men vi vill hävda att det i denna fråga finns en odiskutabel sanning. Beslutet gäller: Solgården ska vara kvar som särskilt boende! Och vi tror och hoppas att förtroendet växer bara för uppriktiga personer och att väljarna kan avgöra detta den 17 september!