Välkommen!

Roligt att just du vill stanna upp och ta del av min blogg! Jag är lätt att kontakta för synpunkter i något ämne. Gör gärna det!!
Mailadress: jan_erik_einarsson@hotmail.com
Mobil 0708-607102 / Jan Erik


lördag, september 16, 2006

Goodbye Göran Persson?

Göran Persson firade som en vinnare efter slutdebatten i SVT. Idag kommer chocken. Tre olika opinionsmätningar visar nu att svenska folket vill ha maktskifte.
Ur Expressen lördagen den 16 september.

Under dagen har Göran Persson uttalat sig i radio att han inte är säker på att vinna valet. Klokt! Men hur långt från verkligheten är han när han tror att han stärkt sina aktier i slutdebatten. Expressen lät väljarna betygsätta de sju partiledarna. Göran Persson blev jumbo! Nummer sju och sist av alla! Främst placerade tittarna Göran Hägglund (kd), tätt följd av Fredrik Reinfeldt (m) och Maud Olofsson (c). Hela pallen från Alliansen således.

Anders Jonsson skriver i Expressen: Regeringen har gjort misstaget att gå till val på det som gjorts, inte på det som behöver göras.

Samtidigt tycker jag nog att sakernas tillstånd aldrig av regeringen accepteras som deras ansvar. Ta ansvar och vidta åtgärder! Det är faktiskt en del som borde ha gjorts!!
Du som tycker så måste välja ett av Allians-partierna vid valurnorna.